TUUTORIT

Mona Lehtinen

Heissan!

Olen Mona ja aloitan syksyllä toisen vuoden politiikkatieteiden ja sosiologian opinnot. Ihan huippua toimia myös yhtenä teijän tuutorina!

Rovaniemelle tulo jännitti paljon, mutta hetkeekään en oo katunut päätöstä tulla tänne. Lapin yliopistossa opiskelussa parasta on yhteisöllisyys ja opiskelukaverit. Meijän ainejärjestössä on myös tosi hyvä ilmapiiri! Oma fuksivuosi oli hyvin mieleenpainuva. Vuosi sisälsi paljon mielenkiintoisia opintoja, uusien ihmisten kohtaamisia, hauskoja tapahtumia ja paljon muita uusia asioita. Ennen kaikkea paljon muistoja jotka muistaa lopun elämää! Tuleva vuosi tuo teillekkin aivan varmasti paljon uutta ja jännittävää mukanaan.

Kannustan teitä uusia fukseja ottamaan kaiken irti fuksivuodesta, jotta teidänkin vuodesta tulee ikimuistoinen! Tuutorina yritän auttaa siinä parhaani mukaan. Keskittykää opintoihin, mutta muistakaa vaihtaa myös vapaalle ja tehkää asioita mistä tykkäätte. Muhun saa aina olla yhteydessä mikäli tulee kysyttävää, tai on huolenaiheita. Hihasta saa tulla myös vetäsemään ja juttelemaan. Ihanaa kesää teille ja nähdään syksyllä! :)

molehtin@ulapland.fi

Eveliina Sinervo

Helou! 

Mä oon Eveliina, syksyllä tokan vuoden opiskelija Keravalta (eli iha etelän vetelä), ja oon yks teijän tulevista tuutoreista. Kauheesti onnitteluja teille kaikille jotka pääsitte tänne opiskelemaan politiikkatieteitä ja sosiologiaa!

Rovaniemi on maailman sulosin pikku kaupunki ja Kosmos Buran on ihan sika lämminhenkinen ainejärjestö. Voin luvata että tuutte viihtymää täällä, ainaki itte oon viihtyny. Olin itte ekoina viikkoina niiku peura ajovaloissa, jonka takii haluun olla tuutorina teitä varten se helposti lähestyttävä tyyppi jolta voi tulla kysymää kaikesta mikä hämmentää tai mietityttää, niinku omat tuutorit oli. Nyt mul on takana vuosi aika kivaa balanssia iha oikeesti kiinnostavien opintojen, Rollon nätissä luonnossa haahuilun ja menevien opiskelijatapahtumien välillä. Syksyllä nähää, tervetuloa! <3

tsinervo@ulapland.fi

Enna Harinen

Hellurei!

Mie oon Enna ja oon 22-vuotias toisen vuoden politiikkatieteiden ja sosiologian opiskelija. Oon alun perin kotoisin Joensuusta, mutta Rovaniemi on kuluneen vuoden aikana alkanut tuntua kodilta. Luonto on kaunista vuodenajasta riippumatta ja ihmiset ihania. Toivottavasti tekin sopeudutte yhtä hyvin tähän kaupunkiin ja Lapin yliopistoon seuraavan vuoden aikana.

Oma fuksivuosi oli aivan huippu ja täynnä ikimuistoisia hetkiä. Uusien ihmisten kohtaaminen ja opintojen aloittaminen aluksi jännitti, mutta kivojen tapahtumien ja uusien ystävien myötä jännitys unohtui. Odotan innolla, että päästään muiden tuutoreiden kanssa tarjoamaan teille supermahtava fuksivuosi! Kannustan kaikkia tulevia fukseja nauttimaan ja ottamaan ilon irti joka hetkestä, sillä tulevat kuukaudet on täynnä ainutlaatuisia kokemuksia!

eharinen@ulapland.fi

Rasmus Tavaila

Terve! 

Onnea opiskelupaikan johdosta, ja mahtavaa, että olet valinnut tulla Rovaniemelle. Vaikka kaupunki olisikin tuntematon ja tulevaisuus jännittää en olisi huolissani. Pienempänä kaupunkina Rollo tarjoaa tiiviin yhteisön jossa on helppo tutustua niin kouluun, yliopistoelämään kuin vapaa-aikaan. Nimenomaan yhteisöllisyys on mielestäni Rovaniemen ja Lapin yliopiston parhaita puolia! Itse muutin Rolloon Helsingistä ja työelämästä, ja voin sanoa, että päätös lähteä uudestaan koulunpenkille ja kohti tuntematonta oli erinomainen päätös. Toimin tuutorin tehtävien lisäksi ainejärjestömme liikuntavastaavana. Jos sinulla on mitään kysymyksiä, tai kaipaat neuvoja, olkoon kyse opiskelusta, kaupungista, muuttamisesta tai mistä tahansa, saa aina soittaa tai laittaa viestiä!

rtavaila@ulapland.fi

Saku Jatkola

Moi!

Mä oon Saku ja syksyllä toista vuotta aloitteleva opiskelija ja elämästä nautiskelija, sekä tietysti tuleva tuutori! Itsekin olen junan tuoma mutta oon ekan opiskeluvuoden aikana kotiutunu Rolloon tosi hyvin.

Toivottavasti nähdään syksyllä, sitä ennen onnea opiskelupaikan metsästykseen!

sjatkola@ulapland.fi